Vier jaar stigmajas

Vier jaar stigmajas

Op 19 april 2015 was mijn eerste optreden met mijn stigmajas.
Mijn ervaring met stigma’s leidde tot een gedachte en dat werd een idee. Het idee werd uitgevoerd en daardoor zichtbaar voor iedereen en zo ontstond de stigmajas. Door de jaren heen heb ik met deze jas tientallen presentaties mogen geven door het hele land om bewustzijn te creëren. Dit heeft veel mooie ontmoetingen en gesprekken opgeleverd op bijzondere plekken. Ik heb hiermee heel veel mensen bereikt met mijn missie.

Dit alles was niet gelukt zonder de steun van velen met name Samen Sterk zonder Stigma en de Socialrun waar ik nu ambassadeur ben. Ik heb besloten tot eind van dit jaar alle toegezegde presentaties nog te doen en geen nieuwe opdrachten meer aan te nemen.

Vanaf 2020 zet ik de jas alleen nog in binnen de Turkse gemeenschap omdat het daar nog heel hard nodig is.

Ik hoop dat het idee verder verspreid wordt en dat anderen hiermee doorgaan.

Ahmet

Reageren is niet mogelijk.